Environ is een topmerk op basis van Vitamine A en antioxidanten, geschikt voor alle huidtypes en exclusief verkrijgbaar in gespecialiseerde salons.

Met het unieke Step Up systeem, in combinatie met behandelingen die worden afgestemd op je huid, streven we naar een gezonde en stralende huid.

De combinatie van huidverzorgingsproducten met het Ionzyme DF apparaat leidt tot langdurige resultaten. Deze technologie creëert minuscule kanaaltjes in de huid om meer essentiële voedingsstoffen te kunnen brengen naar de plaatsen waar ze het meest nodig zijn. Met als resultaat een mooie, gezonde huid voor het leven.

De Environ behandelingen zijn geschikt voor alle huidtypes en zijn zeer doeltreffend voor de huid met zonschade, pigmentatie, voortijdige veroudering,
droge huid en littekens.

De huid verliest dagelijks vitamine A alsook antioxidanten door blootstelling aan de zon en schadelijke omgevingsfactoren.

Environ is ervan overtuigd dat Vitamine A de zuurstof is die de huid nodig heeft om een leven lang mooi en gezond te zijn!

Daarom is Vitamine A het sleutelingredient van Environ.

Het unieke Vitamin STEP-UP SYSTEM laat de huid stapsgewijs wennen aan hoge doseringen Vitamine A en C die de huid gaan herstellen , versterken en revitaliseren zodat de huid er gezond uitziet, sterk en soepel aanvoelt.

Behandeling Prijs
Environ Discovery (kennismakingsbehandeling) 90 min 99
Environ Essential 60 95
Environ Essential 90 145
Environ Focus 30 min 48