Tijdens deze kennismaking bespreken we je persoonlijke huidwensen en voeren we een uitgebreid intakegesprek. We maken foto’s van jouw huid, en maken een huidanalyse meting met behulp van de Skin Analyser.

Op basis van de resultaten stellen we een behandelplan op en nemen we samen het stappenplan door voor jouw thuisroutine. Tijdens een behandeling laten we je zien hoe je dit kunt uitvoeren.

Na ongeveer drie tot vier weken plannen we een nieuwe afspraak. We bespreken dan hoe de thuisroutine is gegaan en meten opnieuw je huidconditie. De behandelingen daarna zijn altijd afgestemd op jouw huid en jouw wensen.

Tijdens de vervolgbehandeling kijken we samen naar de behoeften van jouw huid en werken we jouw wenkbrauwen bij indien nodig. Iedere keer dat je in de salon komt, stellen we een behandelplan op dat is afgestemd op jouw individuele situatie.

Huidverbetering is maatwerk. Het startpunt voor een gezonde, stralende huid is onze Skin Start Treatment.

Kortingsactie

Bij aanschaf van minimaal 3 van de aanbevolen producten wordt €75 in mindering gebracht op het totale aankoopbedrag bij je eerste behandeling. Deze korting is alleen geldig voor nieuwe klanten.

Abonnement

Je kunt ook een abonnement afsluiten voor de behandelingen. Bij een abonnement krijg je 10% korting op de producten voor je thuisroutine.

Onze behandelingen