HydroPeptide

HydroPeptide is een huidverzorgingsmerk dat gebruik maakt van de kracht van epigenetica om de huid te verjongen. Epigenetica is de studie van de veranderingen in genen die niet worden veroorzaakt door veranderingen in het DNA-sequentie. Deze veranderingen kunnen worden veroorzaakt door omgevingsfactoren, zoals voeding, stress en blootstelling aan schadelijke stoffen
Peptiden: de sleutel tot jeugdige huid
Peptiden zijn korte eiwitten die een belangrijke rol spelen in de huidgezondheid. Ze helpen om de productie van collageen en elastine te stimuleren, wat de huid steviger en veerkrachtiger maakt. Peptiden kunnen ook helpen om rimpels te verminderen en de hydratatie van de huid te verbeteren.

HydroPeptide producten

De producten bevatten peptiden die epigenetica kunnen beïnvloeden. Deze peptiden kunnen helpen om de productie van collageen en elastine te stimuleren en rimpels te verminderen.

Uit studies is gebleken dat de producten de huidconditie kunnen verbeteren, waaronder:

  • Vermindering van rimpels
  • Verbetering van de huidtextuur
  • Verhoging van de hydratatie
  • Verstevigen van de huid

HydroPeptide producten zijn verrijkt met hoogwaardige ingrediënten en zijn ontwikkeld met aandacht voor de zintuigen. De producten voelen aangenaam aan op de huid en geven een luxe uitstraling.

Bekijk hier de producten in onze webshop.